Trykksaker til gode priser. - Maxroy Reklameprodukter og Hjemmesider

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
Kundeservice: 400 99 636   -   Epost: post@maxroy.no   -   Åpent hverdager (10-17)      Kvalitet skal ikke koste dyrt - ikke hos oss!
400 99 636
Kundeservice
Kvalitet skal ikke koste dyrt ... ikke hos oss!
Tlf: 400 99 636 - post@maxroy.no
Åpent hverdager (10 - 17) - post@maxroy.no - Tlf: 400 99 636
Åpent hverdager 10 - 17
Åpent hverdager (10 - 17) - post@maxroy.no - Tlf: 400 99 636
MENY
MENY
MENY:
Produktmeny:
MENY
MENY
Gå til innhold
Vi tilbyr alt av trykksaker til lave priser, og det du ser her på nettsiden er ment til inspirasjon. Ta kontakt med oss så finner vi en økonomisk løsning på dine behov. Har du ikke eget oppsett, kan vi bli enig om en avtale som inkluderer dette. Vi har kort leveringstid, og du mottar en korrektur før produksjonen starter. Våre pristilbud er svært gunstig og garantert (låst), uten overraskelser!
Maxroy levere alt i trykksaker

DIGITALTRYKK GIR MULIGHETER
Digitaltrykk betyr ganske enkelt forklart data overført digitalt til en digital trykkmaskin. Vi tilbyr deg alt fra visittkort, flyers, plakater, årsmeldinger, medlemsblad, magasiner, brosjyrer, hefter og program. Be om pris på ønsket produkt selv. Vi har bestemt oss for å ha svært gode kvantumsrabatter!

Foldere med trykk kan ha mange format
Som nevnt er en folder bare et stykke papir som brettes på ønsket måte. Papiret kan være stort og brettet flere ganger, eller det kan være et A4-ark som er brettet på midten, så man får en A5-folder (A5 er halv A4-størrelse). Et slikt ark som brettes på midten er den mest vanlige typen folder og kalles for en 4-sidet, 2-fløyet folder.
Hefter og brosjyrer trykk kan være mange ting
Mange kaller hefter for foldere, men det er faktisk feil. En folder består alltid kun av ett stykke papir. Et hefte, derimot, lages av flere ark papir som er brettet og stiftet i ryggen (med en eller flere stifter), og kan inneholde mellom 8 og 80 sider.
PLAKATER
Vi er spesialister på plakatproduksjon. Toppkvalitet med fargetrykk på en side. Kraftig 170 g papir. Plakater i alle størrelser. Produseres på kun tre ukedager.

Offsettrykk eller Storformat
Offsettrykk er billigst ved store opplag, og storformat ved mindre. Velger du "billigst" regner vår beregner alltid billigste løsning for deg. Uansett papirtype, er offsettrykk alltid high-end kvalitet.
Visittkort
Selv om vi lever i en digital verden er visittkort fortsatt like populære og blir brukt og satt pris på. På en travel arbeidsdag kan det være en lettelse å få et visittkort, med all relevant informasjon, i hånden, så du slipper å skrive det ned, eller ta frem mobilen og begynne å rote omkring i dine kontakter. Visittkort trykk er et must-have når du er ute på kundebesøk, på møte med nye samarbeidspartnere eller utstiller dem på messen.
Brevpapir med et profesjonelt inntrykk
Når det handler om spørsmålet om din virksomhet har suksess og blir husket på en positiv måte, så er et av de mest avgjørende punktene å gjøre et profesjonelt inntrykk hver eneste gang. Uansett hva du sender ut til kundenen dine, enten det er reklame, et tilbud, en faktura, brev eller noe helt annet, så virker det markant med profesjonelt og seriøst når det er printet på firmaets eget brevpapir med logo, som er designet i matchende farger.
Konvolutter med trykk?
Når du sender brev ut til kundene dine, enten det er reklame, en faktura eller annet, gjør det et mer profesjonelt uttrykk å bruke konvolutter med virksomhetens logo og et flott design. Konvolutter med trykk kan også brukes til direct-mail-kampanjer, tilfredshetundersøkelser og mye mer. Mottar man en konvolutt med en pen logo, er det mindre sannsynlig at den havner rett i søpla.
Kanskje trenger du også...
Send en melding eller ring tlf: 400 99 636


 Har oppsett og logo Ønsker at Maxroy lager logo Har logo, men ønsker at Maxroy lager oppsett
Tilbake til innholdet