Klistremerker, tape, folie, dekor - Maxroy Reklameprodukter og Hjemmesider

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
Kundeservice: 400 99 636   -   Epost: post@maxroy.no   -   Åpent hverdager (10-17)      Kvalitet skal ikke koste dyrt - ikke hos oss!
400 99 636
Kundeservice
Kvalitet skal ikke koste dyrt ... ikke hos oss!
Tlf: 400 99 636 - post@maxroy.no
Åpent hverdager (10 - 17) - post@maxroy.no - Tlf: 400 99 636
Åpent hverdager 10 - 17
Åpent hverdager (10 - 17) - post@maxroy.no - Tlf: 400 99 636
MENY
MENY
MENY:
Produktmeny:
MENY
MENY
Gå til innhold
KLISTREMERKER - ETIKETTER - TAPE - FOLIE

Det finnes en rekke muligheter innen levering av selvklebende produkter.
Her ser du noen eksempler muligheter fra vårt utvalg.

Topp kvalitet, lave priser

Vanlige klistremerker produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål. Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager. Dette er en rimelig, rask og god løsning for fargeklistremerker for innendørs og utendørs bruk, på biler, verktøy, HMS/ instrukser/ advarseler/ anvisninger og til reklame/ profilering og ikke minst vare- og emballasjemerking for småserie-produksjon.
Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Vanlige klistremerker produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål. Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager.
Selvklebende etiketter på rull er løsningen for deg som skal ha mer enn 5000 klistremerker til for eksempel merking av emballasje, produkter, til reklame, varsling eller lignende.  Velegnet for såvel manuell montering og etiketteringsmaskiner.
Maxroy.no, Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Minipakke - Selvklebende vinyl-klistremerker i minipakkeløsning som passer for alle budsjett.  Digitaltrykkes i fullfargetrykk, og er velegnet for allround-bruk, både inn og ute i mange år.
Pakken inneholder: •12 klistremerker 20 x 8 cm •72 klistremerker 10 x 4 cm •144 klistremerker 5 x 2 cm.
Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Stor pakke - Dette er pakken som er solgt i "kofferter" med stor suksess! Vinyl-klistremerkene er silketrykket med rene klare spotfarger som tåler tøff bruk utendørs. Meget motstandsyktig mot slitasje, friksjon, falming, kjemikalier/ løsemidler og fuktighet.
Selvklebende merker med transparent epoxy-hinne i front.  Velegnet for industriell merking av varer og produkter eller en eksklusiv eksponering av logoen på firmagaver, trykksaker eller emballasje.
Dobbeltsidige klistremerker - Klistremerker med dobbeltsidig trykk benyttes på glass og ruter som skal ha budskap lesbart fra begge sider. Trykket kan være likt på begge sider eller forskjellig. Typisk anvendelse er ved butikkinnganger/ glassvinduer eller til bruk i bilvinduet.
Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Flotte metallmerker for branding av elektronikk, møbler, kabinetter, firmagaver eller andre varer. Logoene er i standardutførelse sølvblanke/ kromfarget med selvklebende bakside og bærefolie i front som fjernes etter montering. Veldig eksklusiv merking.
Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Selvklebende visittkort er praktisk og rimelig. Mottakeren kan klebe opp ditt kort der det trengs og alltid ha ditt telefonnummer for hånden. Og du og din bedrift kan merke verktøy, utstyr, dine produkter og utførte arbeider på en profesjonell måte.
Klistremerker, tape, foliemerker, folie, Tekstilmerker
Med trykk mot limsiden - Noen ganger ønsker man å montere klistremerker på glass, hvor reklamebudskapet vises på motsatt side av glasset. Det vil si på samme side som klebeflaten. Monteres for eksempel på innsiden av bilruta, hvor trykket vises mot utsiden.
Pakketape for emballering med reklametrykk gir et profesjonelt inntrykk ved dine vareforsendelser. MERK! Dette produktet er ment for storforbruker! Vi leverer pakketape for dispensere i flere formater og med ulike trykkmuligheter.
Tilbake til innholdet