Brosjyreholdere - Tusenvis av reklameprodukter.

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
PRODUKTMENY
Gå til innhold

--VIS DINE TJENESTER--
Displayprodukter betyr at du kan fronte dine tjenester der potensielle kunder ferdes/oppholder seg. Dette gir store muligheter for økt salg, og visning av ekstra informasjon. Under ser du et illustrert utvalg på noen eksempler av hva vi kan tilby. Ved at du kontakter oss på telefon 400 99 636 eller post@maxroy.no
kan vi helt sikkert finne det rette produktet du leter etter.

BROSJYREHOLDERE/STATIV: Maxroy har et stort utvalg av brosjyrestativ til de fleste løsninger, og i et ønsket designbehov. Brosjyrestativene kan også leveres som sammenleggbare, og da med canvasbag eller koffert slik at de er lett å frakte med seg. Vi finner det du leter etter! Har du noen spørsmål om denne produktgruppen send oss da gjerne en e-post: post@maxroy.no eller ring oss via telefon 400 99 636.
PLAKAT OG MENYHOLDERE I AKRYL/PLAST: Felles er at du ved å bruke plakatholdere og brosjyreholder i akryl, plexiglass utnytter en meget effektiv salgshjelp til minimal kostnad. Maxroy har et stort utvalg av plakatholdere og menyholdere i mange format og design. Vi finner garantert det du er på let etter! Har du noen spørsmål om denne produktgruppen send oss da gjerne en e-post: post@maxroy.no eller ring oss via telefon 400 99 636.
BROSJYREHOLDERE PLEXI: Brosjyreholder i plexi finnes i en rekke formater og designutgaver. Våre bordmodeller av brosjyreholder har et meget tiltalende og lekkert design. Brosjyreholdere kan leveres i formatene: A4, A5 og 10 x 21 cm. De leveres med rom for plassering av info og salgsbrosjyrene, og kan plasseres "side ved side". Har du noen spørsmål om denne produktgruppen send oss da gjerne en e-post: post@maxroy.no eller ring oss via telefon 400 99 636.
PLAKATRAMMER INNE/UTENDØRS: Rammene leveres i en rekke design, farger og størrelser. Plakatrammer for innebruk og plakatrammer som tåler vann.
Format 50 x 70 cm | 70 x 100 cm | A1 | A2 | A3 | A4 | A5 |
Det som gjør plakatrammer så populære er at du kan skifte plakaten etter behov, raskt og enkelt! Har du noen spørsmål om denne produktgruppen send oss da gjerne en e-post: post@maxroy.no eller ring oss via telefon 400 99 636.
KRITTAVLE / GATEBUKK MED KRITTAVLE: Et svært populært produkt for de som ønsker et naturlig og økologisk uttrykk. Her kan du endre og tilpasse et budskap. I løpet av kort tid kan du fronte et tilbud i forhold til hva du ønsker å selge. Det er raskt, og det virker. Å endre budskapet er jo gratis etter at du har skaffet deg produktet!


Copyright © Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Maxroy AS
Tlf. 400 99 636  
Sentrumsgården, Stryn
Postadresse:
Posboks: 111, 6781 Stryn
Åpent hverdager (10-18)
Copyright © All Rights Reserved - maxroy.no - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Sentrumsgården,  Stryn

Tlf. 400 99 636


Postadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn

Fakturabehandling:


Åpent hverdager (10-17)

Har egen logo og oppsettØnsker at Maxroy skal lage oppsett
Tilbake til innholdet