Hjemmeside - Webdesign som er mobiltilpasset - MAXROY AS

PRODUKTMENY
400 99 636
400 99 636
PRODUKTMENY
Go to content
- HJEMMESIDER -

I dag bruker alle internett. En god nettside er bedriftens
viktigste kommunikasjonsverktøy. Det er like viktig å ha en
fungerende nettside for deres firma, som å ha en telefon!
På tide å utnytte mulighetene?

Hvorfor en mobiltilpasset webside?

1. Du får høyere ranking på Google.
Responsivt (mobiltilpasset) design er foretrukket som bestepraksis av Google. Og visste du at fra 21. april 2015 vil Google «premiere» websider som er mobiltilpasset ved at de kommer høyere opp i søkelisten?

2. Du trenger kun én webside.
Du slipper å bygge egen webside for mobil og du trenger kun å oppdatere innhold ett sted.

3. Tilpasser seg skjermstørrelsen
Det betyr at siden vil vises optimalt på alle enheter og vil også tilpasse seg fremtidige enheter.

4. Mobilbruket eksploderer!
En mobilvennlig webside vil få flere mobile besøk. En mobilbruker vil raskt klikke seg bort fra websiden din hvis den ikke er mobiltilpasset.

5. Gir en bedre brukeropplevelse
Du kan velge i hvilken rekkefølge innholdet på siden din skal vises på en PC skjerm vs. en mobilskjerm – dvs. bytte rekkefølge på hva bruker ser når de scroller.
Vi lager nettsider som gir god brukeropplevelse på alle enheter

I dag er det faktisk slik at hele 50% av alle søk i Google kommer fra mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner. Vi vektlegger derfor at nettsidene vi leverer, alltid skal være mobilvennlige. Det betyr at nettsidenes innhold og design automatisk tilpasses kundens enhet, uansett om han eller hun sitter på stor skjerm, mobil eller nettbrett.


Bli synlig for potensielle kunder døgnet rundt

Ikke sløs bort pengene dine på en nettside som ikke leverer. Det er mange der ute som kan lage en nettside, men det er en kunst å gjøre den synlig for dine kunder. Tenk deg om – hvordan fant du oss egentlig? Sannsynligvis fant du oss via søk i Google. Det er ikke en tilfeldighet. Vi brenner for at også du skal få en nettside som gir flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.
-noen referanser på nettsideproduksjon..

IKKE BETAL FOR NOE DU IKKE TRENGER

Vi er opptatt av å gi våre kunder priseffektive løsninger. I vår bransje er det STORE sprang i kundenes behov og budsjetter. Velger du MAXROY, høster du gevinsten av et dedikert firma, som er lidenskapelig opptatt av å oppnå deg som en fornøyd kunde. Ikke trekke mest mulig penger ut av budsjettet ditt.

Copyright © Utviklet av: maxroy.no - Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Kundeservice: Tlf. 400 99 636 - post@maxroy.no
post@maxroy.no
Facebook side
Copyright © All Rights Reserved - maxroy.no - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Tlf. 400 99 636

Post/Besøksadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn
Sentrumsgården, Stryn

Fakturabehandling:


www.maxroy.no, maxroy, maxroy.no, Roy Henriksen, 400 99 636, Maxroy i Stryn, Reklame i Stryn, http://maksroy.no/, maksroy.no, maksroy, webdesign, hjemmesider, hjemmeside, T-skjorter, trykksaker, bildekor, skilt, visittkort, brosjyre, foldere, fotorestaurering, brosjyreholdere, reklamebanner, fasadeskilt, vindusdekor, rollup, roll up, klistremerker, gaveartikler, etiketter, beachflagg, fotoprint, storformat print, reklametrykk på klær, cap, capser, billig reklame, brodering på klær, penner med reklametrykk, reklamepenner, lododesign, grafisk produksjon, menyholdere, bilreklame, Reklame i Sogn og Fjordane, Landsdekkende reklamebyrå, messereklame, plakater, digitale trykksaker, flyers, klebemerker, annonseutforming,
Back to content