Fotorestaurering - Maxroy.no

SE ALLE PRODUKTER HER
400 99 636
Tlf. 400 99 636
MENY
PRODUKTMENY
Go to content
Ta vare på dine minner!
RESTAURERING AV FOTO
Gamle, små og slitte fotografier inneholder ofte interessante detaljer og kan fortelle glemte historier. Vi restaurere, reparerer og eventuelt fargelegger de gamle bildene dine digitalt slik at de for eksempel kan skrives ut som fine forstørrelser.

De gamle historiske familiebildene dine forteller historier som ikke ord kan formidle De vekker følelser og minner. Forteller om dine forfedre, hvor du kommer ifra. Om dine røtter rett og slett. Og ikke bare dine, men også for dine etterkommere sine. En uvurderlig skatt som ikke kan måles i penger..
Men denne type skatter forsvinner raskere enn du aner. Stuet vekk i støvete skoesker ligger de der helt de er ikke er mer. Portrettene av dine forgjengere. Bildene av den gamle slektsgården.
Falmer vekk, fulle av stygge bretter og sår. Fotoene som dine forfedre sparte lenge for å få tatt. I tankene lå nok drømmen om å ikke bli glemt av de som kom etter dem. Og dette verdifulle arvegodset fortjener vel en bedre skjebne enn de får innerst i skapet?

Heldigvis så er det stadig flere som ser viktigheten av å redde disse minnene. Enten minnet er et falmet foto av den gamle slektsgården, oldeforeldre, bilde fra speideren, en spesiell anledning eller andre ting som er foreviget av et kamera, så kan det gi fantastiske opplevelser for både deg selv og generasjoner etter deg, å la de gjenoppstå. Heng dem på veggen, få laget en lysbildepresentasjon av dem, eller gi dem bort i gave. Faktisk en gave som virkelig vil glede.

Hva kan vi gjøre?
Har du et eller flere fotografier som ikke har tålt tidens tann så kan vi restaurere og reparere dem digitalt. Du kan også få fargelagt bildene i farger som man antar var i bruk på den tiden de ble tatt. Hvis bildene allerede er i farger kan fargene friskes opp. Ta kontakt med oss og forteller oss hva du vil ha gjort. Vi ber deg da om å sende oss et lavoppløselig bilde pr. mail eller originalen per post. Vi vurderer oppgaven og kommer tilbake til deg med et tilbud på hva vi kan gjøre og hva det vil eventuelt koste.

Copyright © Utviklet av: maxroy.no - Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Maxroy AS
Tlf. 400 99 636  
post@maxroy.no
Tonnigsgate 42, 6783 Stryn
Postadresse:
Posboks: 111, 6781 Stryn
post@maxroy.no
Facebook side
Copyright © All Rights Reserved - maxroy.no - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Tonningsgata 42, 6783 Stryn

Tlf. 400 99 636

Postadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn

Fakturabehandling:

Org nr: 917 537 208

Har egen logo og oppsett
Ønsker at Maxroy skal lage oppsett
Back to content