Antibakteriell - Reklame & Webdesign

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
PRODUKTMENY
Gå til innhold
ANTIBAKTRIELL
Antibakteriell håndrens 500 ml pumpeflaske
Antibakteriell håndrens 500 ml pumpeflaske med logo! Helse Norge anbefaler antibakteriell gél som en av flere gode tiltak for å hindre spredning, og for å ta vare på våre kunder og den store etterspørselen har vi nå sikret oss levering på anbefalte antibakteriell produkter! Vi kan nå levere håndrens i pumpeflaske med 75 % alkohol.

Pumpeflaskene leveres med og uten klistremerkeetikett (egen logo). Minstebestilling er 100 stk. og det er kun 2 ukers leveringstid.
Vi leverer også antibakteriell håndvask med eget logotrykk som du kan dele ut til dine ansatte og kunder! Velg mellom gel på flaske, spray eller wipes, som du enten kan legge i en veske eller lomme, eller henge et sted så den er lett tilgjengelig, hele tiden. Noen av håndsprit produktene har flere fargevalg. NYHET! Antibakteriell håndvask med neoprentrekk og krok, hele ni farger tilgjengelig. Supertøft utseende, ideell til å ha med på reiser eller daglige aktiviteter. Perfekte som giveaways.
Størrelse: 84 mm diam x 165 mm
Volum: 500 ml
Alkoholprosent: 75 %
Minstebestilling: 100 stk
Leveringstid: Kun 2 uker
Antibakteriell håndvask med krok
Antibakteriell håndvask med krok! Helse Norge anbefaler antibakteriell gél som en av flere gode tiltak for å hindre spredning, og for å ta vare på våre kunder og den store etterspørselen har vi nå sikret oss levering på anbefalte antibakteriell produkter!

Hos oss får du antibakteriell håndvask med eget logotrykk som du kan dele ut til dine ansatte og kunder! Velg mellom gel på flaske, spray eller wipes, som du enten kan legge i en veske eller lomme, eller henge et sted så den er lett tilgjengelig, hele tiden. Noen av håndsprit produktene har flere fargevalg. NYHET! Håndvask med neoprentrekk og krok, hele ni farger tilgjengelig. Supertøft utseende, ideell til å ha med på reiser eller daglige aktiviteter.

Copyright © Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Maxroy AS
Tlf. 400 99 636
post@maxroy.no
Sentrumsgården, Stryn

Postadresse:
Posboks: 111, 6781 Stryn
Åpent hverdager (10-17)
Copyright © All Rights Reserved - maxroy.no - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Sentrumsgården,  Stryn

Tlf. 400 99 636
post@maxroy.no

Postadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn

Fakturabehandling:
faktura@maxroy.no

Åpent hverdager (10-17)

Har egen logo og oppsettØnsker at Maxroy skal lage oppsett
Tilbake til innholdet